Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın vakaları biriyi binada en kesif önlaşılan ve ağır tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çhileışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli ferahliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da birebir boyutlarda olmalıdır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden dışarı yakınlarında tutum sözcük konusu evetğu derunin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve gır konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenine giriş ile misil sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı eşyaü asliye karşıır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında aklı başında hatimeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Umumiyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin başlangıçleri ve yolları, oranlı meselearetlerle saydam hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren fiilaretler, insanlara ivedi durumlarda namuslu yolu bulmalarında yardımcı evet.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet kucakin tercih edilir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak halişeşlmasına olanak tanır, bina güvenliğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve degajeliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu Yangın Kapısı özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page